2013.09.12.
15:02

Írta: rvendel2

Jelenleg, az IP kamera nagy előnye a felbontásában rejlik

Az IP kamera egy olyan kamera, mely saját IP címmel, szerverrel rendelkezik. Ennek segítségével továbbítja a képet a számítógéphez. Az IP kamera IP címe bármilyen internettel rendelkező számítógépről, okos telefonról elérhető. Ez azonban, már az analóg rendszerek is tudják biztosítani. ) ip_kamera.jpg
Jelenleg, az IP kamera nagy előnye a felbontásában rejlik. Az IP kamera felbontása ugyanis akár 5 Mpixeles is lehet. Lényegében háromszor nagyobb felbontást tud biztosítani az IP kamera tulajdonosa számára. Viszont a bonyolultabb IP kamerák nem csak a távoli elérést és a nagy felbontást tudják, hanem mozgásérzékelést, riasztást, sőt akár a kamera mozgatását is. 
Az IP kamera alkalmazása azonban elég drága. Nagyrészt olyan helyeken éri meg alkalmazni, ahol a kábelezés nem megoldható, vagy nem lenne kifizetődő megcsinálni a kábelezést. Nyagyrészt a térfigyelésben alkalmazzák, mivel nagy területet kell bekamerázni és a rögzítés is távol történik.

www.lineelectronic.hu - ip kamerák

Szólj hozzá!

Címkék: ip kamerák ipkamera

A bejegyzés trackback címe:

https://riasztorendszer.blog.hu/api/trackback/id/tr95428852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása