2012.03.14.
16:30

Írta: rvendel2

Riasztó a jövőből.

Nagyon sok féle, riasztó rendszer létezik manapság a piacon. Lehet választani márka, forma, kinézet után. Azonban van egy típusú riasztó, amelyik sokkal többre képes, mint sima betörés védelem.

A Paradox forgalmazza, és hát eddig nem értettem mikor valaki azt mondja egy elektronikai cikkre, hogy szép, de most már megértem… Gyönyörű szép a Paradox riasztó rendszer, de nem csak a kinézetében tűnik ki a társai közül, hanem teljesítményileg is.

Kezdeném a központtal, hiszen az a legfontosabb eleme egy riasztó rendszernek, mivel hogy a központ irányítja a rendszer minden részét. 

paradox_riaszto.jpg

Így néz ki a Paradox Digiplex központ, aminek 192 zónája van, ami azt jelenti, hogy ennyi kiegészítő elemet bír meg a központ, tehát így értelem szerűen a rendszert, 192 eszközre lehet bővíteni. Azért ez nem gyenge. Az előnye azonban nem itt rejlik. Nagyon sokat lehet újabban hallani az úgynevezett „Okos ház” –ról. Kedves olvasók, ha önök okos házat szeretnének építeni, akkor ez a központ tökéletesen megfelel a célnak. Lehet bővíteni, valamint nem csak sima zóna bemenetele van, hanem minden féle érdekes dolgot rá lehet kötni a rendszerre. Ez azt jelenti, hogy a távirányítóról lehet irányítani a lakásban a fűtést, villanyt, klímát stb. 

Egyszóval egy ilyen rendszer segítségével irányíthatja az egész házat. Gombnyomásra megtörténik minden, nagyon kényelmessé tudja tenni az ember életét egy ilyen rendszer. Ahhoz hogy kényelme még jobb legyen, és áttekinthetőbb legyen a rendszer, a Paradox egy színes érintőképernyős kezelővel áldotta meg a rendszer. 

Ennek segítségével is nagyon könnyen tudja irányítani a rendszert, hiszen mindent kiír a képernyő, így jóval megkönnyíti a használó dolgát, hiszen amíg a régi rendszereknél csak egy Led világít a hibajelzésnél, ez a kezelő szó szerint a szánkba rágja, hogy mit kell tenni. Valamint, akár beltéri, illetve kültéri hőmérsékletet meg tudja nekünk mondani.

A rendszer részét képezi a kültéri sziréna, aminek nagyon elegáns, alakja van. Diszkrét, és nagyon elegánsan mutat a falon. 

Lényegében, a kültéri sziréna funkcióján nem változtatott a gyártó, hiszen miért is változtatott volna? Az a dolga, hogy eszement hangosan sípoljon, és ezt a munkát tökéletesen elvégzi. A rendszer részét képezi a mozgás érzékelő, ami egy nagyon friss kinézetet kapott. 

A mostani divat menetnek megfelelően lett megalkotva a rendszer, ha megfigyeljük minden eleme a riasztónak karcsúsított sarkokkal van megoldva, ami nagyon elegáns kinézetet ad a rendszernek.

Mindez persze vezeték nélkül szerelhető. Az egész rendszer vezeték nélküli, hogy ne kelljen senkinek a lakásában felfordulást kelteni. Könnyen szerelhető, és az akkumulátoroknak köszönhetően hosszú élettartamú biztonságot és élvezetet nyújt a kedves használóinak. A termékek megvásárolhatóak minden komolyabb riasztóbolt weboldalán.

komment

Címkék: riasztó lakásriasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://riasztorendszer.blog.hu/api/trackback/id/tr94316740
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása