2013.09.12.
15:02

Írta: rvendel2

Jelenleg, az IP kamera nagy előnye a felbontásában rejlik

Az IP kamera egy olyan kamera, mely saját IP címmel, szerverrel rendelkezik. Ennek segítségével továbbítja a képet a számítógéphez. Az IP kamera IP címe bármilyen internettel rendelkező számítógépről, okos telefonról elérhető. Ez azonban, már az analóg rendszerek is tudják biztosítani. ) ip_kamera.jpg
Jelenleg, az IP kamera nagy előnye a felbontásában rejlik. Az IP kamera felbontása ugyanis akár 5 Mpixeles is lehet. Lényegében háromszor nagyobb felbontást tud biztosítani az IP kamera tulajdonosa számára. Viszont a bonyolultabb IP kamerák nem csak a távoli elérést és a nagy felbontást tudják, hanem mozgásérzékelést, riasztást, sőt akár a kamera mozgatását is. 
Az IP kamera alkalmazása azonban elég drága. Nagyrészt olyan helyeken éri meg alkalmazni, ahol a kábelezés nem megoldható, vagy nem lenne kifizetődő megcsinálni a kábelezést. Nyagyrészt a térfigyelésben alkalmazzák, mivel nagy területet kell bekamerázni és a rögzítés is távol történik.

www.lineelectronic.hu - ip kamerák

Szólj hozzá!

Címkék: ip kamerák ipkamera

2013.09.12.
15:01

Írta: rvendel2

Egy jobb IP kamera felbontása, akár 3-5-ször nagyobb felbontással rendelkezik

Az IP kamera nagy elõnye az analóg kamerákkal szemben, nem a távelérésben rejtõzik, mint sokan gondolják. Hanem elsõ sorban a nagyobb felbontásban. Egy jobb IP kamera felbontása, akár 3-5-ször nagyobb felbontással rendelkezik, mint egy analóg kamera. Azon kívül az IP kameráknál lehetõség van a távoli rögzítésre is.

Szólj hozzá!

Címkék: ip kamerák ip kamera ipkamera

2013.07.12.
11:15

Írta: rvendel2

A riasztó távfelügyelet sok lehetőséget biztosít

A gépjármű távfelügyelet esetén a védett gépjárműbe kerül beépítésre a jármű felügyeleti rendszer. Ez a rendszer figyeli a jeleket és szükség esetén riasztja a gépjármű távfelügyeletet biztosító cég diszpécsereit, akik szükség szerint intézkednek.

A riasztó távfelügyelet lehetőséget biztosít nem csak 24 órás védelemre, de lehetősség van pánikjelzésre, helymeghatározásra.

Szólj hozzá!

Címkék: távfelügyelet riasztó távfelügyelet

2013.05.03.
10:20

Írta: rvendel2

A riasztó rendszer lehet vezetékes, vezeték nélküli és hibrid rendszer

A riasztó rendszer lehet vezetékes, vezeték nélküli és hibrid rendszer. A vezetékes riasztó rendszerekben minden eszköz vezetékes. A vezetékes riasztó rendszer árban a legkedvezőbb a riasztó rendszerek között. A hibrid riasztó rendszer árban köztes a vezetékes és a vezeték nélküli riasztó rendszerek között. Ebben az esetben az általában az érzékelők vezeték nélküliek minden más vezetékes. És van a teljesen vezeték nélküli riasztó rendszerek, melyben minden eszköz teljesen vezeték nélküli. Árban még jóval magasabb, mint a vezetékes riasztó rendszer.

Szólj hozzá!

Címkék: riasztó lakásriasztó riasztórendszer

2012.03.14.
16:30

Írta: rvendel2

Riasztó a jövőből.

Nagyon sok féle, riasztó rendszer létezik manapság a piacon. Lehet választani márka, forma, kinézet után. Azonban van egy típusú riasztó, amelyik sokkal többre képes, mint sima betörés védelem.

A Paradox forgalmazza, és hát eddig nem értettem mikor valaki azt mondja egy elektronikai cikkre, hogy szép, de most már megértem… Gyönyörű szép a Paradox riasztó rendszer, de nem csak a kinézetében tűnik ki a társai közül, hanem teljesítményileg is.

Kezdeném a központtal, hiszen az a legfontosabb eleme egy riasztó rendszernek, mivel hogy a központ irányítja a rendszer minden részét. 

paradox_riaszto.jpg

Így néz ki a Paradox Digiplex központ, aminek 192 zónája van, ami azt jelenti, hogy ennyi kiegészítő elemet bír meg a központ, tehát így értelem szerűen a rendszert, 192 eszközre lehet bővíteni. Azért ez nem gyenge. Az előnye azonban nem itt rejlik. Nagyon sokat lehet újabban hallani az úgynevezett „Okos ház” –ról. Kedves olvasók, ha önök okos házat szeretnének építeni, akkor ez a központ tökéletesen megfelel a célnak. Lehet bővíteni, valamint nem csak sima zóna bemenetele van, hanem minden féle érdekes dolgot rá lehet kötni a rendszerre. Ez azt jelenti, hogy a távirányítóról lehet irányítani a lakásban a fűtést, villanyt, klímát stb. 

Egyszóval egy ilyen rendszer segítségével irányíthatja az egész házat. Gombnyomásra megtörténik minden, nagyon kényelmessé tudja tenni az ember életét egy ilyen rendszer. Ahhoz hogy kényelme még jobb legyen, és áttekinthetőbb legyen a rendszer, a Paradox egy színes érintőképernyős kezelővel áldotta meg a rendszer. 

Ennek segítségével is nagyon könnyen tudja irányítani a rendszert, hiszen mindent kiír a képernyő, így jóval megkönnyíti a használó dolgát, hiszen amíg a régi rendszereknél csak egy Led világít a hibajelzésnél, ez a kezelő szó szerint a szánkba rágja, hogy mit kell tenni. Valamint, akár beltéri, illetve kültéri hőmérsékletet meg tudja nekünk mondani.

A rendszer részét képezi a kültéri sziréna, aminek nagyon elegáns, alakja van. Diszkrét, és nagyon elegánsan mutat a falon. 

Lényegében, a kültéri sziréna funkcióján nem változtatott a gyártó, hiszen miért is változtatott volna? Az a dolga, hogy eszement hangosan sípoljon, és ezt a munkát tökéletesen elvégzi. A rendszer részét képezi a mozgás érzékelő, ami egy nagyon friss kinézetet kapott. 

A mostani divat menetnek megfelelően lett megalkotva a rendszer, ha megfigyeljük minden eleme a riasztónak karcsúsított sarkokkal van megoldva, ami nagyon elegáns kinézetet ad a rendszernek.

Mindez persze vezeték nélkül szerelhető. Az egész rendszer vezeték nélküli, hogy ne kelljen senkinek a lakásában felfordulást kelteni. Könnyen szerelhető, és az akkumulátoroknak köszönhetően hosszú élettartamú biztonságot és élvezetet nyújt a kedves használóinak. A termékek megvásárolhatóak minden komolyabb riasztóbolt weboldalán.

Címkék: riasztó lakásriasztó

2012.03.09.
10:43

Írta: rvendel2

A riasztórendszer

A riasztórendszer lehet többféle, többnyire mindenkinek a lakásriasztó jut az eszébe ha a riasztó vagy a riasztórendszer szót meghallja. Mi is lakásriasztókkal és lakásba, házba való riasztórendszerek kiépítésével foglalkozunk, további információért látogasson el weboldalunkra: riasztórendszer

Címkék: riasztó riasztórendszer